Scurt ghid pentru alegerea unei firme de inchirieri masini

 Planificarea unei vacante sau a unei calatorii de afaceri nu sunt singurele momente cand avem nevoie sa inchiriem un automobil, existand multe motive pentru a apela la o companie de inchirieri masini. Se poate intampla ca autovehiculul dvs personal sa nu fie intr-o conditie buna pentru un drum mai lung, deci aveti nevoie sa inchiriati o masina pentru a va deplasa. De multe ori oamenii inchiriaza automobile in situatii de criza. Poate cineva doreste sa ajunga la spital, la doctor si lista poate continua. Chiar si cand doriti sa ajungeti la un eveniment special,exemplu nunta unor prieteni, puteti inchiria o masina daca cea personala nu este disponibila. Un alt motiv pentru a inchiria un automobil este faptul ca multi oameni nu se simt confortabil sa imprumute masina unui prieten sau a unui membru al familiei. Iata cateva situatii clare cand un automobile inchiriat poate fi de ajutor: Ghid inchiriat masini

  • Cand mergeti in calatorii de afaceri – multi oameni inchiriaza o masina pentru a merge la aeroport si alta sa il/o ridice de la aeroport. Puteti inchiria si online, cautand diverse companii de rent a car pe Google sau chiar pe Youtube – asta va scuteste timp pretios. Puteti folosi masina chiar de-a lungul calatoriei de afaceri.
  • Cand vi se strica masina personala – in aceste situatii, puteti intotdeauna inchiria o masina pentru calatoria de vacanta cu familie, pana ce automobilul dvs este reparat.
  • Cand aveti oaspeti ce stau la dvs pentru cateva zile, poate doriti sa ii scoateti la un tur de oras. Daca va ganditi ca masina dvs nu are suficiente locuri, inchirierea alteia este optiunea perfecta. Puteti inchiria atat modele mari cat si mici. Asa ca alegeti-le in functie de nevoile dvs.
  • Sunt multe motive pentru care oamenii apeleaza la agentii de rent-a-car atunci cand se muta. Puteti inchiria atunci cand mutati din posesiuni, atunci cand va schimbati locuinta si asa mai departe.

Chiar daca ati trecut deja prin experienta rent-a-car, sunt foarte multe detalii pe care trebuie vi le amintiti, intrebari la care trebuie sa raspunzi si decizii pe care trebuie sa le iei. In continuare aflati cateva dintre lucrurile care o sa va ajute sa cunoasteti domeniul acesta, care de multe ori se pare a fi destul de dificil de inteles: Companie inchirieri masini

  1. Cum alegeti firma de inchirieri masini la care apelatii: Verificati mai multe site-uri web ale firmelor din acest domeniu, si aflati mai multe informatii despre autoturismele disponibile. Dupa acest lucru intrati in legatura directa cu reprezentantii firmei si vedeti daca puteti beneficia de servicii accesibile.

  1. Calculati cat mai corect tarifele. De multe ori se intampla ca sumele destul de mici sa nu ramana la fel pana la sfarsit. Pot interveni anumiti factori care influenteaza tariful stabilit, de aceea trebuie sa clarificati foarte bine taxele si sa aveti grija de autoturismul inchiriat.

  1. Vanatoarea de oferte. Verificati intotdeauna reducerile de weekend, tarifele speciale saptamanale sau promotiile sezoniere. Se poate intampla ca si in cazul cumparaturilor online – sa primiti alerte cu coduri promotionale sau de reducere dupa care va trebui sa faceti o cautare rapida pe Internet a companiei de inchirieri masini. Ati putea gasi un cod promotional pe care va trebui sa-l salvati pentru a beneficia de reducerea pentru inchiriere.

  1. Optati pentru masinile economice. Chiar aveti nevoie de o masina mare? Daca nu, alegeti una dintre masinile de dimensiuni mai mici, acestea au numeroase motive pentru care sunt atat de populare.

  1. Verificati zona de preluare a autoturismului si locatiile in care puteti sa va deplasati. Sunt companii care ofera aceste servicii pe tot teritoriul tarii si companii care ofera aceste servicii doar intr-un singur oras. Informati-va foarte bine inainte de a lua o decizie finala.

  1. Respectati conditiile si termenii contractului. In cazul in care autoturismul inchiriat nu este predat la ora, data si locul stabilite sau nu se afla in aceeasi stare in care a fost atunci cand a fost preluat, agentia de inchirieri masini are tot dreptul sa perceapa taxe suplimentare.

 In speranta ca aceste informatii va vor fi de folos, nu imi ramane decat sa va urez calatorie placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>