Buchete mireasa – Semnificatia florilor

Este uimitor cum florile pot aduce atat de multa frumusete unei nunti. O mireasa tine strans in mana un buchet de flori in timp ce paseste spre altar. Buchetele mireasa confera o stralucire radianta femeilor emotionate aflate in aceasta zi deosebita a vietii lor. Lucru nestiut de multi, florile au diferite intelesuri. Pentru ocazia ta speciala, unica in viata, alege flori care simbolizeaza iubirea.

De-a lungul anilor, florile au fost un simbol al iubirii barbatului pentru femeia sa. In epoca victoriana, barbatii ofereau flori ca mesaj pentru femeia pe care o placeau. Era un comportament inadecvat a spune direct sentimentele pentru o femeie. Pentru a-si exprima sentimentele si bunele intentii, barbatii trimiteau buchete de flori femeilor. Diferitele tipuri de flori au diferite intelesuri.

Inainte de a te indrepta catre un florar care va realiza aranjamentul pentru nunta, iata cateva dintre florile pe care ai putea dori sa le porti in timp ce pasesti spre altar. Aceste flori transmit un inteles despre tipurile de relatie si de dragoste pe care le ai pentru viitorul tau sot.

Trandafirii

Trandafirii se numara printre cele mai frecvente alegeri pentru buchete mireasa. Acestia confera o semnificatie romantica innascuta. Trandafirii sunt disponibili in diverse culori, fiecare cu un inteles diferit. Un buchet de trandafiri albi pentru o mireasa frumoasa semnifica inocenta. Este dragostea imaculata pe care o femeie o poarta barbatului ei. De asemenea, expira eleganta si puritate, frumusete si simplitate. Florile rosii semnifica pasiunea iubirii nestinse pe care si-o poarta sotii. Exista si mirese care aleg trandafiri roz. Daca esti una dintre ele, tine cont ca trandafirii roz sunt simbolul fericirii. Daca doresti un amestec de trandafiri rosii si albi, ei simbolizeaza unitatea. Aceasta este unitatea celor doi indivizi care ii leaga pentru restul vietii lor. Trandafirii galbeni din buchet simbolizeaza ca mireasa isi doreste o casnicie plina de fericire. Mireasa isi doreste sa fie fericita alaturi de sotul ei atat in perioadele bune, cat si in cele mai nefaste ale relatiei.

Buchete mireasa trandafiri

Crinii

In general, crinii adauga o atingere de eleganta si sofisticare. La fel ca trandafirii, crinii sunt disponibili in diferite culori. Acestia pot fi galbeni, albi, portocalii si verzi. Crinii galbeni folositi intr-un buchet mireasa denota un sentiment de bucurie, veselie si fericire. Crinii albi simbolizeaza moliciunea. De asemenea, acestia mai pot semnifica puritatea si modestia. Daca optezi pentru crini albi, inseamna ca iti doresti un mariaj de vis. Ar putea fi de vis in sensul ca, orice se intampla, va veti iubi neconditionat unul pe celalalt. Crinii portocalii inseamna ca iti doresti sa ai parte de o avere consistenta, iar crinii verzi simbolizeaza iubirea eterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>